TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı
08/03/2019 14:29:12
Başkan Kadir Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen çelenk sunma töreni ve basın açıklamasına katıldı.

Süleymanpaşa ilçesinde faaliyet gösteren kadın örgütleri tarafından düzenlenen törene, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"KADINLAR İÇİN DAHA EŞİT BİR DÜNYA TEMENNİ EDİYORUM"

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve kadın örgütlerinden temsilcilerin yaptıkları konuşmalar ile devam etti. Törende bir diğer konuşmayı da Başkan Kadir Albayrak gerçekleştirdi. Başkan Albayrak konuşmasında, "Yaşamın her alanında olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü bir kez daha kutluyorum. Kadın var olduğu her alanı emeği ile güzelleştiriyor. Biz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızı gerek çalışma gerekse de sosyal hayatta daha fazla var olabilmesi için tüm gücümüzle destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz. Kadınlar için daha adil ve eşit bir dünya temenni ediyorum," dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çelenk sunma töreni ve basın açıklaması, yapılan konuşmaların ardından son buldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.