TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi ve Çerkezköy Kent Konseyi iş birliği ile hazırlanan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.
11/03/2019 11:55:39
Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi ve Çerkezköy Kent Konseyi iş birliği ile hazırlanan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

8 Mart 2019 Cuma Günü Çerkezköy Kent Konseyi'nde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi ve Çerkezköy Kent Konseyi iş birliği ile hazırlanan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı ve yaklaşık 90 kişilik katılımcı grubu  `Toplumsal Cinsiyet Eşit(siz)liği' hakkında konuştu.

Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı'nın gerçekleştirdiği sunumda; `Cinsiyet Tanımları', `Toplumsal Cinsiyet Kavramının Oluşumu', `Sosyal Rollerin Dağılımı', `Değişimin Basamakları', `Cinsiyetçi İfadeler', `İş Yaşamında Kadın' ve `Bireysel Olarak Yapılabilecekler' başlıkları irdelenirken, katılımcıların konuya ilişkin soruları cevaplandı ve deneyim paylaşımı sağlandı.

Sunum sonunda Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, kadın dayanışmasının önemini vurgulayarak, verdiği bilgiler için Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı'ya ve Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.