21 Mart Nevruz Bayramı Kutlu Olsun
21/03/2019 08:41:58
21 Mart Nevruz Bayramı Kutlu Olsun

Baharın gelişini, tabiatın dirilişini müjdeleyen Nevruz Bayramı yüreklerimizi sevgi, umut ve yaşama sevinciyle dolduran bir gündür.

Çok eski çağlardan beri kültür ve geleneğimizde önemli bir yeri olan Nevruz Bayramı, bolluk ve bereketin sembolüdür. Dünya'nın pek çok farklı yerinde binlerce yıldır kutlanan Nevruz Bayramı, sevgi ve kardeşlik iklimi içerisinde yeni başlangıçlar yapma umudumuzu her daim canlı tutmamızı sağlamaktadır.

Önümüzdeki güneşli ve güzel günlerin habercisi olan Nevruz'un sevgi, hoşgörü ve toplumsal huzurumuzu arttırması ümidiyle Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı