Başkan Albayrak Kapaklı'da Açılış Törenine Katıldı
21/03/2019 09:13:56
Başkan Albayrak Kapaklı'da Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Bülent Ecevit Çok Amaçlı Salon açılışına katıldı.

Kapaklı ilçesinin Pınarça Mahallesinde gerçekleşen açılış törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve ekibini tebrik ederek, çok amaçlı salonun Kapaklı halkı için hayırlı olmasını temenni etti.

Bülent Ecevit Çok Amaçlı Salon Açılış Töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ve protokol üyelerinin salonu gezmesi ile son buldu.