TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sahur Programları Küçükyoncalı Mahallesi İle Devam Etti
30/05/2019 08:44:48
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sahur Programları Küçükyoncalı Mahallesi İle Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının maneviyatını vatandaşlarla paylaşmak amacıyla düzenlenen Sahur Programı, Saray İlçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde devam etti.

Sahur Programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Küçükyoncalı Mahalle Muhtarı İrfan Gündüz ve Küçükyoncalı halkı katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak,  "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, kırsal mahallelerimizde sahur programı düzenleyerek Ramazan ayının maneviyetını vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istedik. Ben, başta Küçükyoncalı Mahalle Muhtarımız İrfan Gündüz olmak üzere, Küçükyoncalı kadınlarına ve tüm Küçükyoncalı halkına bizleri misafir ettikleri için teşekkür ederim. Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve güzellik getirmesiyle, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi.

Başkan Albayrak, sahur programında ayrıca vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyerek, kendilerine Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet döneminde Saray ilçesinde yapacağı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.