Türk Böbrek Vakfı Atatürk Büstü Açılışı Gerçekleştirdi
30/10/2019 14:01:48
Türk Böbrek Vakfı Atatürk Büstü Açılışı Gerçekleştirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yaptırılan Atatürk Büstü açılış törenine katıldı.

Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesi önünde gerçekleştirilen açılış törenine, Genel Sekreter Fatih Ünsal'ın yanı sıra Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Türk Böbrek Vakfı Genel Başkanı Timur Erk,  Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Ülkü Eşkinat Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın eşi Gülseren Albayrak ve vatandaşlar katıldı.

Büst açılışı programında Türk Böbrek Vakfı Genel Başkanı Timur Erk ve Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Ülkü Eşkinat, katılımcılara hitaben birer konuşma gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmaların ardından üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Türk vatandaşının sağlığı ve sağlamlığı her zaman üzerinde dikkatle durulacak milli bir meseledir" sözünün yer aldığı Atatürk Büstü, büyük coşku eşliğinde açıldı.