TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
14 Kasım Hayrabolu ve Malkara'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun
14/11/2019 08:07:15
14 Kasım Hayrabolu ve Malkara'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

14 Kasım Hayrabolu ve Malkara'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

14 Kasım 1922, güzel ilçelerimiz Hayrabolu ve Malkara'nın düşman işgalinden kurtulduğu tarihtir. Yürekleri Atatürk sevgisiyle çarpan Cumhuriyet nesilleri olarak 14 Kasım Hayrabolu ve Malkara ilçelerimizin kurtuluşunun 97. yıl dönümünü kutluyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Özgürlük ve bağımsızlığından tarihin hiçbir döneminde ödün vermeyen milletimiz, en zor zamanında "Ya istiklal, ya ölüm" diyen Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde Kurtuluş Savaşı'ndan zaferle çıkarak şanlı bir destan yazmıştır.

Savaş meydanlarında kazanılan büyük zaferler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması ile taçlandırılmıştır. Özgürlük, bağımsızlık ve milli egemenlik esaslarına dayanan Cumhuriyet'imiz, Türk tarihinin en büyük demokrasi, çağdaşlaşma ve kalkınma projesidir.

Tarih bilinci ve vatan sevgisiyle Atatürk'ün ilke ve devrimlerini yaşatmaya ve çağdaşlaşma yolunda yürümeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramını kutluyor, başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve saygıyla anıyorum.

 Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.