Yatırım Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
11/11/2019 11:57:06
Yatırım Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından 2020 yılında gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıaoğlu, Atabey Baytöre ve Emin Pehlivan, TESKİ genel müdür yardımcıları, Başkan danışmanları ile büyükşehir belediyesi daire başkanları katıldı.

Toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından 2020 yılında Tekirdağ ile genelinde gerçekleştirilecek yatırımları ile ilgili değerlendirmede bulunuldu. Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ için durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti.