TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'ın 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramı Mesajı
12/11/2019 16:47:35
Başkan Kadir Albayrak'ın 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramı Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 13 Kasım Tekirdağ'ın kurtuluş bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

Güzel Tekirdağ'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Özgürlük ve bağımsızlığından, tarihin hiçbir döneminde ödün vermeyen milletimiz, Büyük Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde vatan uğrunda kenetlenmiş, kadın, erkek, genç, yaşlı; tüm kesimlerinin katılımıyla İnönü, Sakarya ve Dumlupınar'da düşman ordularını mağlup etmiştir.

Şanlı bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması, vatanımızın ebediyen Türk toprağı olarak kalacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Milletçe kazandığımız şanlı zaferler Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun önünü açmıştır. Türk milletinin gelenek ve karakterine en uygun yönetim biçimi olan Cumhuriyet, çağdaşlaşma, demokratikleşme ve kalkınmayı da beraberinde getirmiştir.

Tarih bilinci ve vatan sevgisiyle atalarımızdan devraldığımız büyük emaneti korumaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramını en içten duygularımla kutluyor, Milli Mücadelenin Büyük Başkomutanı ve Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımız uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.