18/11/2019 08:01:06

15 Kasım 2019 Cuma günü, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi tarafından, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Zübeyde Hanım Huzurevi çalışanlarına `Kadına Yönelik Şiddet ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminer Sosyal Hizmet Uzmanı Nazife Betül ÖZKAN'ın `Kadına Yönelik Şiddetin Tanımı, Türleri, Sonuçları,  Kadına Yönelik Şiddete İlişkin Yasal Düzenlemeler ve Hizmet Sunan Kurum ve Kuruluşlar' sunumu ile başladı ve Psikolog Damla ERKAN'ın `Toplumsal Cinsiyetin Tanımı, Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliğinin Nedenleri, Sonuçları ve Eşitliği Sağlamak Adına Yapılabilecekler' sunumu ile devam etti.