TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Arıcılığı Geliştirme Projesi Değerlendirme Toplantıları Devam Ediyor
02/12/2019 13:50:46
Arıcılığı Geliştirme Projesi Değerlendirme Toplantıları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından arıcılığı desteklemek, geliştirmek ve teşvik etmek amacıyla uygulamaya koyulan "Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi"nin değerlendirme toplantısı, Malkara'nın ardından Muratlı ve Şarköy ilçelerinde devam etti.

Değerlendirme toplantılarında Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Bal Üretcileri Birliği ve arı yetiştiricileri katıldı.

"MARKALAŞMA ÇALIŞMASI YAPILMALI"

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi sonucunda elde edilen balın değerlendirilmesi için ortak bir girişime ihtiyaç duyulduğunu ve iyi bir markalaşma çalışması ile pazara yerleşmenin mümkün olduğunu belirtti. Değerlendirme toplantısında ayrıca projenin mevcut durumu, arı yetiştiricilerinin sorunları, ürünlerin pazarlanması ve önümüzdeki yıllarda yapılacak çalışmaların alt yapıları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi"nin değerlendirme toplantılarının tüm ilçelerde tamamlanmasının ardından genel bir değerlendirme toplantısı yapılacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.