Hayrabolu Belediye Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret
26/12/2019 11:21:21
Hayrabolu Belediye Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde gerçekleştirilecek yatırım ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Osman İnan da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.

Osman İnan'ın ziyaretinin ardından açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu'nun özellikle tarım ve hayvancılık alanında önemli bir ilçe olduğunu belirterek, "Programımız dâhilinde tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hayrabolu'da da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayrabolu verimli tarımsal topraklara sahip bir ilçemiz. Burada tarımın daha da iyi hale gelmesi için çalışıyoruz," dedi.