Başkan Albayrak'ın İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Mesajı
27/12/2019 08:04:58
Başkan Albayrak'ın İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Mesajı

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 83. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.

Milletimizin vatan sevgisini, özgürlük ve bağımsızlık ruhunu en güzel şekilde anlatan İstiklal Marşımız, ay yıldızlı al bayrağımız ile birlikte özgürlük ve bağımsızlığımızın simgesi olmuştur.

Vatanı için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan büyük Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşımız, bugün de bizlere vatanımızın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 83. yıl dönümünde rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı