Başkan Albayrak Engelsiz Yaşam Derneği'nin Kermesine Katıldı
26/12/2019 16:15:48
Başkan Albayrak Engelsiz Yaşam Derneği'nin Kermesine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği ve Halk Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen kermesi ziyaret etti.

Tekira AVM'de düzenlenen kermeste engelli bireylerin el emeği ürünlerini inceleyen Başkan Kadir Albayrak, dernek üyelerini böylesi anlamlı bir kermes düzenledikleri için tebrik etti. Kermesin ardından açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak engelli bireylerin hayatın her alanında aktif rol almalarının son derece önemli olduğunu belirterek, "Böylesi önemli bir kermese imza attıkları için Engelsiz Yaşam Derneği ve Halk Eğitim Müdürlüğünü tebrik ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak `Engelsiz Kent' şiarından yola çıkarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ile engelli bireylerimizin yanında olmaya devam edeceğiz," dedi.