Tarımsal Üretimin Desteklenmesi, Planlanması ve Ürünlerin Pazarlanması Çalıştayları
05/02/2020 16:52:57

CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına bağlı Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlarının İzmir, Hatay ve İstanbul illerinde yaptıkları toplantılar sonrasında başta taze meyve sebze olmak üzere tarımsal kalkınma kooperatiflerince üretilen ürünlerin pazarlanacağı marketler ve yerel ürün pazarlarının kurulması kararı alındı.

Tarımsal üretimin desteklenmesi ve ürünlerin pazarlanması konusunda yürütülen çalışmalar hakkında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan'dan brifing aldı.

06-07 Şubat 2020 tarihlerinde Adana'da 11 Büyükşehir Belediye Başkanın katılacağı toplantıya hazırlık mahiyetindeki bu çalışmalardaki ön görülen yerel pazarlar ve marketlerin kurulmasına yönelik çalışmalar Tekirdağ'da da yapılacak.