TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Soğancılar Caddesinde Sıcak Asfalt Serimi Tamamlandı
13/03/2020 16:53:05
Soğancılar Caddesinde Sıcak Asfalt Serimi Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Süleymanpaşa İlçesinde trafik akışını rahatlatacak önemli projelerden biri konumunda olan Soğancılar Caddesinde başlatılan 8000 m2 BSK Sıcak Asfalt serimi tamamlandı. Tamamlanan asfalt çalışması ile beraber, Muratlı Caddesinin, Kafkas Sokak-Cevizli Sokak ve Soğancılar Caddesi üzerinden, Çandarlızade Caddesini birbirine bağlayan Ördeklidere geçidi de hizmete açıldı.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve Hükümet Caddesine alternatif oluşturacak yeni yolun açılmasıyla, Süleymanpaşa İlçesindeki mevcut trafik akışının rahatlatılması hedeflenmektedir. Yapılan çalışmalar sonucunda Ördeklidere Geçit'i hizmete açılmış olup bağlantı yollarında iyileştirmeler devam edecektir.

Yol çalışmalarının il genelinde büyük bir hızla devam ettiğinin altını çizen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yol seferberliğimiz aralıksız devam ediyor. Süleymanpaşa İlçemizde traffik yoğunluğunu azaltma hedefiyle projelendirdiğimiz ve yaptığımız yoğun çalışmalarla sona geldiğimiz Soğancılar Caddesi'nde asfalt çalışmalarımızı da tamamladık. Bağlantı yollarını da en kısa zamanda tamamlayarak Süleymanpaşa'da trafik akışına alternatif olacak önemli bir yol ağını hizmete almış olacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun" dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.