Büyükşehir Belediyesi'nin COVİD 19 Önlem Çalışmaları Devam Ediyor
26/03/2020 14:45:05
Büyükşehir Belediyesi'nin COVİD 19 Önlem Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılının Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD 19 salgınından korunma ve tedbir amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve TEKULAŞ A.Ş. ekipleri tarafından COVİD 19 korunma ve tedbirleri kapsamında, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerindeki otobüslerde yolculuk eden vatandaşların, gün boyu ve belli aralıklarla ateşleri ölçülüyor. Ekipler ayrıca vatandaşlara COVİD 19'dan korunmak amacıyla uyulması gereken hijyen kuralları ile ilgili uyarıda bulunuyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı gerçekleştirdiği bir diğer çalışma ile vatandaşların daha güvenli yolculuk yapmasını sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Tekirdağ toplu ulaşım sistemi dâhilindeki araçlara Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından el dezenfektanları monte edildi. Böylece vatandaşlarımız araçlarda el hijyenlerini sağlamış olacaklar.