TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Koronavirüs Salgınına Karşı 11 İlçede Cadde ve Sokaklar Dezenfekte Ediliyor
26/03/2020 14:45:13
Koronavirüs Salgınına Karşı 11 İlçede Cadde ve Sokaklar Dezenfekte Ediliyor

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve insanların sağlığını tehdit eden Koronavirüs Salgınının ortaya çıktığı günden bu yana, koruma ve dezenfekte başta olmak üzere her türlü tedbiri alan ve virüsten korunma yolları ile ilgili vatandaşların bilgilendirilmesi çalışmalarını da sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi il genelinde cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarına da devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Koronavirüs Salgınına karşı Tekirdağ il genelinde 11 ilçede dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cadde ve sokaklar özel hazırlanmış solüsyon ile dezenfekte ediliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Koronavirüs Salgınına karşı vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını önlemek için her türlü tedbiri almaya gayret gösterdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerimizde cadde ve sokaklar ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Ekiplerimiz özverili bir şekilde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, salgın tehlikesi geçene kadar her türlü tedbiri almaya, halkımızın yanında olmaya ve dezenfekte çalışmalarına devam edeceğiz" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.