Büyükşehir Hizmet Binalarında Koronavirüs Tedbirleri Uygulanıyor
28/03/2020 15:32:36
Büyükşehir Hizmet Binalarında Koronavirüs Tedbirleri Uygulanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, tüm Dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını tehdit eder hale gelen Koronavirüs Salgınına karşı hizmet binalarında da korunma ve tedbir uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

Ulaşım Dairesi Başkanlığının en yoğun birimlerinden biri olan Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü'nde de Koronavirüs konusunda gerekli tedbirler alınarak uygulamaya konuldu. Bankoların önüne sosyal mesafe kuralı çerçevesinde birer şerit çekildi. Müdürlüğün çeşitli yerlerine vatandaşların kullanması için dezenfektanlar konuldu. Ayrıca Müdürlüğe gelen vatandaşların girişte ateş ölçümleri de sağlık personelleri tarafından gerçekleştiriliyor. Müdürlük işlemlerinde işlerin aksamaması ve ticari plaka esnaflarının mağdur olmaması için  tüm servislerde birer görevli personel çalışmaya devam etmektedir.

Öte yandan hizmet binası içerisinde yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ veznelerinde de sosyal mesafe kuralına uyulması konusunda uyarıcı etiketler yapıştırıldı.