Büyükşehir Belediyesinden Mezarlıklarda Herbisit Uygulaması
20/04/2020 15:48:48
Büyükşehir Belediyesinden Mezarlıklarda Herbisit Uygulaması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni tip Koronavirüs salgınına karşı yürüttüğü mücadelenin yanı sıra, rutin hizmet ve çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Şarköy ilçesindeki mezarlıklarda herbisit uygulaması yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'ün Beyoğlu, Gölcük, Bulgur, Ishaklı, Mursallı, Palamut, Safuköy ve Yörgüç mahallelerindeki mezarlıklarda yabani otların temizlenmesi işlemi olan herbisit uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında mezarlıklar bahar ayları ile birlikte yeşeren yabani otlardan arındırılmış oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak rutin hizmet ve görevlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Biz, sizler için görevimizin başındayız. Siz de lütfen evlerinizde kalmaya devam edin" dedi.