TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesinden Üniversite Adaylarına Anlamlı Destek
28/06/2020 11:38:33
Büyükşehir Belediyesinden Üniversite Adaylarına Anlamlı Destek

Göreve başladığı 2014 yılından bu yana eğitime ve öğrencilere destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) giren öğrencileri yalnız bırakmayarak sınav girişlerinde maske, su ve dezenfektan dağıttı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek gerçekleştirilen ve 2 gün süren YKS'de sınavın gerçekleştirildiği okulların önünde öğrenci ile velilere maske, su ve dezenfektan dağıtımı yapıldı. Uygulamadan dolayı memnuniyetini ifade eden öğrenci ile veliler, bu zor süreçte kendilerine verilen destekten dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

"Büyükşehir Belediyesi Olarak Eğitimin, Eğitimcinin ve Öğrencilerimizin Yanında Yer Almaya Devam Edeceğiz"

Sınava giren tüm öğrencilere başarı dileklerini ileten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İyi bir geleceğe sahip olma idealiyle şu zor süreçte üniversite sınavına giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Salgın sürecinin stresi ve sınav psikolojisi üst üste gelince sevgili gençlerimiz için kolay bir süreç olmadı. Bu sebeple biz de gençlerimizin yanında olmak istedik. Sınava giren öğrencilerimiz ile velilerimize maske, su ve dezenfektan dağıttık. Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitimin, eğitimcinin ve öğrencilerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.