Saray İlçesi Safaalan Mahallesi'nde 3.330 Metrekarelik SSB Beton Yol Çalışması Tamamlandı
24/07/2020 16:40:11

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi büyük önem verdiği yol yapım çalışmalarına 2020 Faaliyet Programı kapsamında devam ediyor. Bu kapsamda Saray ilçesinde 3.330 metrekarelik SSB Beton yol yapım çalışması tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında Saray ilçesinin Safaalan Mahallesi Köy İçi Yolunda 516 metre küp silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) kullanılarak 3.330 metrekare yol yapımı tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Yol yapım ve onarım çalışmalarımız 11 ilçemizde hız kesmeden devam ediyor. Saray ilçemizin Safaalan Mahallesi'nde tamamladığımız 3.330 metrekare yolun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.