Başkan Kadir Albayrak'ın Kurban Bayramı Mesajı
30/07/2020 21:31:30
Başkan Kadir Albayrak'ın Kurban Bayramı Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bayramlar sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşadığımız ve sevdiklerimizle özlemle kucaklaştığımız günlerdir.

Ekmeğimizi, aşımızı ve sevgimizi paylaştığımız Kurban Bayramımızın, beraberinde bolluk ve bereketi de getirmesi temennimizdir.

Her ne kadar salgın nedeniyle sevdiklerimizle eskisi kadar sık bir araya gelemiyor olsak da, bu bayramda da kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyor, bu mübarek bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı