Başkan Kadir Albayrak'ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı
24/07/2020 08:03:15
Başkan Kadir Albayrak'ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

24 Temmuz günü, Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Haber verme, denetleme, eleştiri, eğitim, eğlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri olan basın, demokrasinin ayrılmaz bir parçasıdır.

Halkımızın doğru habere ulaşabilmesi ve demokrasimizin güçlenmesi için gazetecilerin daha iyi koşullarda çalışabilmelerine imkân sağlanmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın ortak sesi olan basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, özveriyle sürdürdükleri mesleklerinde başarılar diliyorum.

Kadir Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı