TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çavuşköy Et Kombina Tesisi Kurban Bayramına Hazır
23/07/2020 16:14:13
Çavuşköy Et Kombina Tesisi Kurban Bayramına Hazır

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara ilçesinde inşa edilen ve Trakya Bölgesi'nin en büyük, Türkiye'nin ise sayılı et kombina tesislerinden olan Çavuşköy Et Kombina Tesisi, çalışma kapasitesiyle kurban bayramında kesim ihtiyacını karşılamaya hazır hale getirildi.

Malkara Çavuşköy Et Kombinası, çağımız teknolojisine sahip modern donanımı, yetkin personeli ve hijyenik çalışma koşullarıyla Tekirdağ ilinin hayvan kesim hizmeti ihtiyacını karşılayacak.

Kurban Bayramı öncesinde Malkara Çavuşköy Et Kombinasında yürütülen çalışmaları ve canlı hayvan kesimini yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gelinen son durum hakkında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan'dan bilgi aldı. Yapılan incelemede Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Başkan Kadir Albayrak'a eşlik etti.

Çavuşköy Et Kombina Tesisi Kurban Bayramında Tam Kapasite Hizmet Verecek

Çavuşköy Et Kombinasının Kurban Bayramında tam kapasite hizmet vereceğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Türkiye'nin sayılı et kombina tesislerinden biri olan Çavuşköy Et Kombina Tesisimiz, ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda Kurban Bayramına hazır hale getirildi. Modern donanıma sahip olan tesisimizde, her türlü hijyen ve sağlık koşulları göz önünde bulundurularak Tekirdağ halkına hizmet verilecektir. Bugün de Kurban Bayramı öncesinde canlı hayvan kesimini incelemek üzere tesisimizi ziyaret ettim ve daire başkanımızdan gelinen son durum hakkında bilgi aldım. Yapılan çalışmaların kıymetli Tekirdağ halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.  

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.