TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan Kırsal Mahallelere Kurban Bayramı Ziyareti
31/07/2020 11:52:51
Başkan Albayrak'tan Kırsal Mahallelere Kurban Bayramı Ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla Malkara ilçesine bağlı İshakça, Hemit, Kürtüllü ile Süleymanpaşa ilçesine bağlı İnecik mahallerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bayramlaştı.

İlk olarak Malkara ilçesine bağlı İshakça Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlara iyi bayramlar dileklerinde bulundu. Daha sonra Hemit Mahallesi'ne geçen Başkan Albayrak, burada mahalle sakinleri ile birlikte bayram namazını kıldı. Ardından Hemit Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Albayrak, herkese iyi bayramlar dileklerinde bulundu.

Malkara'daki mahalle ziyaretlerinin ardından Süleymanpaşa ilçesine bağlı İnecik Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Mahalle Muhtarı Sabri İşlek ve vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Albayrak herkese güzel bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

Malkara ilçesine bağlı kırsal mahallelerde gerçekleştirilen bayramlaşma ziyaretlerinde Başkan Kadir Albayrak'a Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da eşlik etti. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.