14 Kasım Hayrabolu ve Malkara'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun
14/11/2020 10:23:04
14 Kasım Hayrabolu ve Malkara'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

Güzel ilçelerimiz Hayrabolu ve Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bağımsızlık hedefiyle Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tek vücut olan milletimiz şanlı bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı'nda galip gelerek vatan topraklarımızı işgalden kurtarmıştır.

Milli Mücadele döneminden zaferle çıkan milletimiz Cumhuriyet döneminde büyük kazanımlar elde etmiştir. Cumhuriyet nesilleri olarak özgürlük, bağımsızlık ve demokrasimizi, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz.

Atatürk'ün çağdaş fikirlerinin rehberliğinde vatanımızı korumaya ve Cumhuriyetimizi yaşatmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 14 Kasım Hayrabolu ve Malkara'nın Kurtuluş Bayramını kutluyor, başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı