Şehir Hastanesi Bağlantı Yollarında Düşey İşaretleme Çalışmaları Tamamlandı
13/11/2020 15:06:11
Şehir Hastanesi Bağlantı Yollarında Düşey İşaretleme Çalışmaları Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının yapımını tamamlamasının ardından, yollardaki düşey işaretleme çalışmalarını da kısa sürede sonlandırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen düşey işaretleme ve kavşak içi yön levhalarının montaj işlemleri tamamlandı.

Şehir Hastanesi bağlantı yollarını herşeyiyle hazır hale getirdiklerini belirten tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 5.7 Milyon TL yatırım ile bitirdiğimiz şehir hastanesi bağlantı yollarımızın yol çizgilerinin ardından düşey işaretleme, trafik ve kavşak içi yön levhalarının montaj işlemlerini de tamamladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.