TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK MALKARA VE HAYRABOLU'DA ÇELENK SUNMA TÖRENLERİNE KATILDI
14/11/2020 12:14:33
BAŞKAN ALBAYRAK MALKARA VE HAYRABOLU'DA ÇELENK SUNMA TÖRENLERİNE KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ve Hayrabolu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçelerde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Kurumlar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başlayan törenler, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ile günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasıyla devam etti.

Çelenk sunma törenlerinde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer ve Dr. İlhami Özcan Aygun, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, ilçe protokolleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar yer aldı.

Başkan Albayrak: "Özgürlük ve Bağımsızlığımızı Mustafa Kemal Atatürk'e Borçluyuz"

Malkara ve Hayrabolu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümlerini kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Kadir Albayrak, "Bağımsızlık hedefiyle Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tek vücut olan milletimiz şanlı bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı'nda galip gelerek vatan topraklarımızı işgalden kurtarmıştır. Cumhuriyet nesilleri olarak özgürlük, bağımsızlık ve demokrasimizi, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz.  Bu duygu ve düşüncelerle, 14 Kasım Hayrabolu ve Malkara'nın Kurtuluş Bayramını kutluyor, başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.