TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
17 KASIM ŞARKÖY'ÜN KURTULUŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN
16/11/2020 23:48:27
17 KASIM ŞARKÖY'ÜN KURTULUŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 17 Kasım Şarköy7ün Kurtuluş Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi.

17 Kasım 1922, güzel ilçemiz Şarköy'ün düşman işgalinden kurtulduğu tarihtir.

İşgal yıllarında yurdumuzu elimizden almak isteyen düşmanlara karşı Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde birleşen halkımız, şanlı bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak küllerinden doğmuştur. Milli mücadele döneminin ardından 1922 yılı Kasım ayında Tekirdağ ilimiz tüm ilçeleriyle hasret kaldığı özgürlüğüne kavuşmuştur.

Ata'mızın en büyük eseri ve bizlere emaneti olan Cumhuriyet'imizi yaşatmak ve vatanımızı korumak bizlere düşen en önemli görevdir. Yurtsever halkımız var olduğu sürece en önemli değerimiz olan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, güzel ilçemiz Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümün kutluyor, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.