TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Şarköy'de Çelenk Sunma Törenine Katıldı
17/11/2020 11:13:34
Başkan Kadir Albayrak Şarköy'de Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 17 Kasım Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Şarköy Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve kurumlar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile devam etti. Törende ayrıca daha önce yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin hediyeleri protokol üyeleri tarafından okul müdürlerine takdim edildi.

Törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Şarköy Kaymakamı Şenol Kaya, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Albayrak: "Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır"

Bizlere düşen en önemli görevin Cumhuriyet'imizi yaşatmak ve vatanımızı korumak olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  "Yurtsever halkımız var olduğu sürece en önemli değerimiz olan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, güzel ilçemiz Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünü kutluyor, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.