TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINADAN ETKİLENEN ŞARKÖY'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
13/01/2021 13:35:05
BAŞKAN ALBAYRAK ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINADAN ETKİLENEN ŞARKÖY'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şiddetli yağmur ve fırtınada zarar gören Şarköy ilçesine bağlı Yeniköy ve Kızılcaterzi mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

TESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ile birlikte ilçeyi ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, yaşanan felaketten etkilenen bölgede incelemelerde bulundu. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaşanan hadiseyle ilgili olarak bölgede hasar tespit çalışması gerçekleştirdi.

"Halkımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Yaşanan afetten zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyükşehir Belediyesi olarak, her koşulda vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Başkan Albayrak, "Yeniköy ve Kızılcaterzi Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddetli yağış ve fırtınadan dolayı zarar gören vatandaşlarımız için büyük üzüntü duyuyorum. Can kaybının yaşanmamış olması tek tesellimiz. El birliğiyle vatandaşlarımızın yaraları sarılacaktır. TESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimiz, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı teyakkuzda. Her zaman, her durumda olduğu gibi yine halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın" dedi.

Başkan Kadir Albayrak'a incelemeleri sırasında Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da eşlik etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.