Şubat Ayı Meclis Toplantısı Muratlı'da Gerçekleştirildi
10/02/2021 16:26:14
Şubat Ayı Meclis Toplantısı Muratlı'da Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat 2021 Dönemi Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Muratlı ilçesinde gerçekleştirildi.

Kışlık Düğün Salonunda Kovid-19 salgını dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat 2021 Dönemi Meclis Toplantısının son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi Meclisimizin almış olduğu tüm kararların Tekirdağ'ımıza hayırlı olmasını diliyor, halkımıza mutlu ve sağlıklı yarınlar diliyorum" dedi.