TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ortak Basın Toplantıları Kapaklı İlçesi İle Devam Etti
12/02/2021 20:13:59
Ortak Basın Toplantıları Kapaklı İlçesi İle Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından 11 ilçe belediye başkanı ile birlikte düzenlenen ortak basın toplantısı Kapaklı İlçesi ile devam etti. Toplantıda Kapaklı ilçesinde gerçekleştirilen çalışma, proje ve yatırımlar basın mensuplarıyla paylaşıldı.

"BASIN TOPLANTILARININ DİĞER İLLERE DE ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM"

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin gerçekleştirdi. Çetin konuşmasında, "Yaklaşık bir ay kadar önce Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak beni arayarak her ilçede basın mensubu arkadaşlar ile bir araya gelerek toplantı yapmak istediğini belirtti. Kendisine, siyaset üstü bir hizmet odaklı anlayışı ortaya koyduğu için teşekkür ediyorum. Böyle bir toplantının diğer bölge illeri için de örnek teşkil etmesini diliyorum. Tekirdağ'ın Büyükşehir, Kapaklı'nın da ilçe olmasını çok önemli buluyorum. Derdimiz, hep beraber daha yaşanılabilir Tekirdağ, daha yaşanılabilir bir Kapaklı nasıl ortaya koyabileceğimizdir." dedi.

"KAPAKLI İÇİN TOPLAM 188 MİLYON 752 BİN TL YATIRIM YAPTIK"

Mustafa Çetin'in ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise; "Tekirdağ, devamlı büyüyen bir il. Tekirdağ değişiyor, Tekirdağ'ın kaderi değişiyor. Kapaklı ilçesi de ilimizin en önemli ilçelerinden biridir. Böylesi toplantılarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kapaklı çok büyük bir hızla büyüyen, yaklaşık 50 yılda köy statüsünden beldeye; beldeden ilçeye dönüşen bir ilçemiz. Önümüzde 3 yıl var. Biz bu göreve talip olduk, vatandaş da bizi seçti. Biz iki başkan da güler yüzlü olmalıyız. Tüm enerjimizi şehrimize, vatandaşımıza hizmet etmeye harcayacağız. 30 Büyükşehir içerisinde verdiğimiz olumlu mesajlarla kendimizi kabul ettiren bir büyükşehiriz.  Kapaklı'nın büyüme hızıyla eşdeğer yatırım ihtiyacı var. Bu ihtiyacı karşılamak için tüm hızımızla çalışacağız. 2020 yılı ne yazık ki pandemi yüzünden çok verimli geçmedi. En yoğun çalışacağımız Mart ve Haziran ayları arasında tüm enerjimizi pandemi ile mücadeleye ayırdık. Bu konuda da önemli çalışmaları ortaya koyduk. Şimdi, pandemi nedeniyle sekteye uğrayan çalışmalarımızı da üstüne ekleyerek hizmetleri ortaya koyma zamanıdır. Ben hizmetlerimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.  Başkan Albayrak konuşmasında ayrıca, 2014 yılından bu yana Kapaklı için Büyükşehir Belediyesi olarak 91 milyon 850 bin TL, TESKİ olarak da 96 milyon 902 bin TL olmak üzere toplam 188 milyon 752 bin TL yatırım yaptıklarını belirtti.

Toplantıda TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu tarafından 1 Nisan 2014  - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kapaklı ilçesinde gerçekleştirilen yatırımlar ile ilgili sunum eşliğinde basın mensuplarına bilgi verildi. Daha sonra Başkan Kadir Albayrak ve Mustafa Çetin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kapaklı ilçesi ortak basın toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Büyükşehir ve Kapaklı Belediyesi bürokratları ile basın mensupları katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.