TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
11 BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE DAİRELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
25/02/2021 15:34:54
11 BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE DAİRELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

11 Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlıkları Değerlendirme Toplantısı 24-25 Şubat tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş'nin (İSBAK) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden İtfaiye Dairesi Başkan Vekili Cengiz Çelik, Eğitim ve Önleme Şube Müdür Vekili Tunç Demir ile Kimya Mühendisi Osman Burak Karakurt'un katıldığı toplantıda, 11 Büyükşehir Belediyesi İfaiye Daire Başkanlıkları arasında, yapılan çalışmalar ve iyi uygulama örnekleri ile ilgili bilgi paylaşımı ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkan Vekili Cengiz Çelik, toplantıda bir sunum yaparak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve itfaiye dairesinin işleyişi ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Toplantının son derece verimli oldupunu belirten Çelik, "11 büyükşehirin itfaiye daireleri ile son teknolojik gelişmeler konusunda bilgi paylaşımında bulunduk. İyi uygulama örnekleri ile ilgili çalışmalarımız oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi olarak yaptığımız çalışmaları anlatma fırsatı bulduk" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.