TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ortak Basın Toplantıları Hayrabolu İlçesi İle Devam Etti
03/03/2021 17:23:26
Ortak Basın Toplantıları Hayrabolu İlçesi İle Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından Tekirdağ'ın 11 ilçesinde gerçekleştirilen çalışma, proje ve yatırımları basın mensuplarıyla paylaşmak adına 11 ilçe belediye başkanı ile birlikte düzenlenen ortak basın toplantısı Şarköy ilçesinin ardından Hayrabolu ilçesi ile devam etti.

Hayrabolu Sadi Kıyak Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan gerçekleştirdi. İnan konuşmasında, şimdiye kadar, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu'ya yapılan yatırımlar için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti ve bundan sonra da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Albayrak ile Hayrbolu için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Albayrak: "Hayrabolu'ya 148 Milyon TL'lik Yatırım Yaptık"

Osman İnan'ın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu'nun da Malkara İlçesi gibi tarım ve hayvancılık konusunda öne çıktığını belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana tüm ilçelerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayrabolu'da bu anlamda bizim için son derece değerli. Göreve geldiğimiz günden bu yana 7 yıllık süre içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 85 Milyon TL, TESKİ olarak 63 Milyon TL olmak üzere toplam 148 Milyon TL'lik yatırım yaptık. TESKİ olarak Hayrabolu'da 253 km altyapı yatırımı gerçekleştirdik. Ancak Hayrabolu'nun çok daha fazla yatırım ve hizmete ihtiyacı var. Halkımız bizi bu göreve 5 yıllık bir süre içinm getirdi. İkinci hizmet dönemimizde daha önümüzde 3 yıllık bir süre var. Bu süreyi yine Tekirdağ için ve Hayrabolu için dolu dolu hizmet yaparak geçireceğiz. Hizmetin siyaseti olmaz. Biz hiçbir ilçemizde arasında ayrım yapmadan bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar yaptığımız ve bundan sonra da yapacağımız yatırımlarımızın Hayrabolulu hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Toplantıda TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu tarafından 1 Nisan 2014  - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz tarafından da TESKİ'nin Hayrabolu ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlar ile ilgili sunum eşliğinde basın mensuplarına bilgi verildi. Daha sonra Başkan Kadir Albayrak ve Osman İnan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hayrabolu ilçesi ortak basın toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Büyükşehir ve Hayrabolu Belediyesi bürokratları ile basın mensupları katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.