İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU TEKİRDAĞ'A GELİYOR
03/03/2021 10:25:15
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU TEKİRDAĞ'A GELİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere 4 Mart Perşembe Günü Tekirdağ'a geliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Tekirdağ'da ağırlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışma azmi ve samimiyetiyle gönüllere taht kuran değerli kardeşim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu 4 Mart Perşembe Günü şehrimizde ağırlayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin değerli bürokratları ile işbirliği toplantımızı gerçekleştireceğiz. Sayın İmamoğlu'nun şehrimize gerçekleştireceği ziyaretten duyduğum memnuniyetle kendisini şehrimizde ağırlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyim. Değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin enerjisiyle çalışmalarımıza omuz omuza devam edeceğiz" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tekirdağ Ziyaret Programı

11.00                                    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret

12.00 - 13.30                       Esnaf Ziyareti

13.30                                    Tekirdağ Valiliği Ziyareti