Başkan Kadir Albayrak'ın Miraç Kandili Mesajı
10/03/2021 08:29:53
Başkan Kadir Albayrak'ın Miraç Kandili Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Miraç Kandili, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in miraca yükseldiği mübarek gecedir.

Allah'ın merhametine sığındığımız, ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz ve dualar ettiğimiz kandil geceleri, toplumsal bağlarımızı güçlendirdiği gibi kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını en güzel şekilde yaşayabilmemize vesile olmaktadır.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in miraca yükseldiği mübarek gece olan Miraç Kandilinin, sağlık, bereket ve mutluluk getirmesi dileğiyle tüm halkımızın ve İslam âleminin kandilini en içten duygularımla kutlarım.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı