TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Hijyen Denetimi Sürüyor
10/03/2021 09:58:51
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Hijyen Denetimi Sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi KOVİD-19 salgın sürecinde vatandaşların hijyenik ve sağlıklı koşullarda toplu ulaşım hizmeti alabilmesi için denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Tekirdağ il genelinde periyodik aralıklarla denetimler gerçekleştirilerek toplu taşıma araçlarında mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'de ilk Kovid-19 vakasının görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki; aldığımız önemler ve uyguladığımız tedbirler sayesinde KOVİD-19 salgınından korunabiliriz. Bu kapsamda kamuya açık, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanların dezenfekte işlemlerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İl genelindeki toplu taşıma araçlarımızda hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimlerimizi sürdürüyoruz." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.