Başkan Kadir Albayrak'ın 10 Nisan Polis Haftası Mesajı
10/04/2021 16:21:14
Başkan Kadir Albayrak'ın 10 Nisan Polis Haftası Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Halkımızın huzuru ve güvenliği için büyük bir özveriyle görev yapan Polis teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yurdumuzun dört bir yanında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Polis teşkilatımız, köklü tarihi boyunca milletimizin güvenini, sevgisini ve takdirini kazanmış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyor, meslek yaşamlarında başarılar diliyor, görevlerini yerine getirirken şehit olan gazilerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı