TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK KARACAKILAVUZ MAHALLESiNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
12/04/2021 15:55:37
BAŞKAN ALBAYRAK  KARACAKILAVUZ MAHALLESiNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı Karacakılavuz Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından Karacakılavuz Mahallesi'nde sürdürülen Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. İncelemeleri esnasında Karacakılavuz Mahallesi sakinleri ile de sohbet eden Başkan Albayrak, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi, yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.   

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yol çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Albayrak, "Havaların ısınması ile birlikte il genelinde yol çalışmalarımıza hız verdik. Çalışmalar kapsamında Karacakılavuz Mahallemizde SSB Beton yol yapımı devam ediyor. Çalışmalarımızı en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Beton yollarımız şimdiden Karacakılavuzlu vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.