Soylu ve Hacısungur Mahallesi Bağlantı Köprüsü Tamamlandı
23/04/2021 12:46:51
Soylu ve Hacısungur Mahallesi Bağlantı Köprüsü Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 faaliyet programı kapsamında il genelinde köprü ve yol yapımı ile  onarımı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Hayrabolu ilçesine bağlı Soylu mahallesi ile Malkara İlçesine bağlı Hacısungur mahallelerini birbirine bağlayan köprünün yapımı tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Soylu Mahallesi Muhtarı Osman Seyrel ile Hacısungur Mahallesi Muhtarı Günal Kazanç ve mahalle sakinleriyle birlikte pandemi kuralları çerçevesinde yapımı tamamlanan köprüde incelemelerde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Başkan Albayrak, "Geleceği planlayarak inşa ettiğimiz köprümüzün halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, hizmet ve yatırımlarımızı güzel kentimizin geleceğini de düşünerek şekillendireceğiz." dedi.