TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
HASAT DÖNEMİ ÖNCESİNDE TARLA YOLLARINA BAKIM YAPILIYOR
29/04/2021 14:28:37
HASAT DÖNEMİ ÖNCESİNDE TARLA YOLLARINA BAKIM YAPILIYOR

Tarım ve hayvancılık alanında önemli çalışmaları hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ayçiçek ekiminin sürdüğü, buğday hasadının ise yaklaştığı şu günlerde çiftçilerin, tarlalarına ulaşımlarında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için uygulamaya geçirdiği, tarla yollarının bakımı faaliyetine Süleymanpaşa ilçesi ile başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında, bahar aylarında alınan yağışlar nedeniyle bozulan tarla yollarının bakım onarım çalışmaları 10 greyderle yapılacak. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ'da tarımsal faaliyetlerin giderek yoğunlaştığı şu dönemde önemli bir etkinlik olarak görülen tarla yollarının bakım uygulamasının, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da çiftçilerimize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığımız tarafından planlanıp uygulamaya konulan bu çalışmadan; beklenilen sonucun alınması ve üreticilerimizin memnuniyetinin sağlanması en büyük temennimiz. Ben çalışmamızın tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.