Çorlu Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi Yolunun Yapım Çalışmaları Başladı
04/05/2021 15:39:24
Çorlu Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi Yolunun Yapım Çalışmaları Başladı

Tekirdağ il genelinde yol yapım çalışmalarına hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi yolunun yapım çalışmalarına da başladı.

Çorlu İlçesi Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi Yolunun yapım çalışmalarını yerinde inceleyen ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu Karatepe Katı Atık Entegre Tesisi Yolunun çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. 2700 metre (SSB) Beton asfalt çalışması gerçekleştireceğimiz ve kısa süre içerisinde bitirmeyi planladığımız yolun şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tekirdağ il genelinde şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz" dedi.