Başkan Kadir Albayrak'ın Anneler Günü Mesajı
09/05/2021 10:15:27
Başkan Kadir Albayrak'ın Anneler Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Annelik, koşulsuz sevgi, şefkat ve özveriye dayanan, anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığı en yüce duygudur.

Anneler, yaşamlarımızın ilk günlerinden itibaren bize bahşettikleri sevgi, şefkat ve özverilerini, erişkin insanlar haline geldiğimiz zaman bile esirgemezler. Bizleri dünyaya getiren, sonsuz emeklerle yetiştiren, hayata hazırlayan, geleceğimizi şekillendiren ve topluma kazandıran annelerimiz, insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getirmektedirler.

Annelerimizin eşsiz fedakârlıkları karşısında bize düşen görev onlara layık evlatlar olmak, iyi ve topluma faydalı bireyler haline gelmek, hayat yolunda gurur duyacakları başarılar elde etmek, bizlere düşen en önemli görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla, bizlere cenneti dünyada yaşatan baş tacımız annelerimizin, Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı