TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ'da 19 Mayıs Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni İle Başladı
19/05/2021 12:24:49
Tekirdağ'da 19 Mayıs Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni İle Başladı

19 Mayıs 1919'da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı Milli Mücadelenin 102. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Tekirdağ'da pandemi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak kutlandı.

Süleymanpaşa ilçesindeki Tarihi Valilik Binası önünde Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Törende ayrıca öğrenciler tarafından şiir ve Atatürk'ün gençliğe hitabesi okundu. Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Törenine Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, güzel yurdumuzu biz Cumhuriyet nesillerine armağan eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.