BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
27/05/2021 10:46:06
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 faaliyet programı kapsamında il genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Çorlu ilçesinin Salih Omurtak Caddesi, Çetin Emeç ve Bülent Ecevit Bulvarlarında başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarda toplam 300 ton BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Yol bakım ve onarımlarını gerçekleştirdiğimiz Salih Omurtak Caddesi, Çetin Emeç Bulvarı ve Bülent Ecevit Bulvarının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.