Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Araçlarında Hijyen Denetimine Devam Ediyor
28/05/2021 14:18:09
Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Araçlarında Hijyen Denetimine Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı koşullarda toplu taşıma hizmeti alabilmesi için gerçekleştirdiği hijyen denetimlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy ve Malkara ilçelerinde gerçekleştirilen denetimlerde araçlarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

"Güzel Tekirdağ'ımıza Estetik Bir Görünüm Kazandırıyoruz"

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kamuya açık, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanların dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz. Toplu taşıma araçlarımızda da hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimlerimizi il genelinde sürdürüyoruz. KOVİD-19 salgınından aldığımız önlemler ve uyguladığımız tedbirler sayesinde korunabiliriz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum" dedi.