PLEVNE CADDESİNDE SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
08/06/2021 11:26:40
PLEVNE CADDESİNDE SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Kapaklı İlçesinin Karaağaç Mahallesinde bulunan Plevne Caddesinde başlatılan BSK sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlandı. 1000 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde olan  yolda toplam 1300 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım ve onarım çalışmalarımıza il genelinde devam ediyoruz. BSK sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladığımız Plevne Caddemizin Kapaklı ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.