TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Kızılcaterzi Mahallesi Siteler Yolu Yapımı Tamamlandı
15/06/2021 11:10:27
Kızılcaterzi Mahallesi Siteler Yolu Yapımı Tamamlandı

2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy ilçesine bağlı Kızılcaterzi Mahallesi Siteler Yolunda başlattığı sathi kaplama yol yapım çalışmasını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan hummalı çalışma çerçevesinde 2 bin 600 metre uzunluğa, 5,5 metre genişliğe, toplamda ise 143 bin metrekare alana sahip olan Siteler Yolu, sathi kaplama olarak tamamlandı ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

"İl Genelindeki Yol Yapım Çalışmalarımıza Hız Verdik"

Büyükşehir Belediyesi olarak il genelindeki yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Altyapıdan üstyapıya, birçok alanda mavi gözlü kentimize hizmet veriyoruz. Yol yapım çalışmalarımız da hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Bu bilinçle, yaz aylarının gelmesiyle birlikte il genelindeki yol yapım çalışmalarımıza hız verdik. Bu kapsamda yaz aylarında nüfusu önemli ölçüde artan Kızılcaterzi Mahallemizin Siteler Yolunu sathi kaplama olarak tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde titizlikle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.